Hem

Business

Fönster

Kataloger

Dörrar

Miljövänlig

KÖMMERLING 88 MD har en så avancerad design, baserad på dator- och simuleringsteknik, att den med optimal materialanvändning uppnår maximala isolerings-värden och fungerar på ett mycket pålitligt sätt. Dessutom har absolut inget bly använts för att stabilisera PVC. Istället har en miljövänlig kalcium-zinkbaserad stabilisator använts. När proEnergyTec-profilerna är fyllda med skum används endast de gröna miljövänliga drivmedel. Skummet och PVC:t kan separeras från varandra för en miljövänlig återvinning. När det gäller återvinning i slutet av produktlivscykeln tillverkar vi komponenter för nya fönster från de gamla fönstren för att kunna minimera den miljöpåverkan som sker vid nya fönster. Detta återvinningsinitiativ säkerställer en hållbar materialcykel med sluten slinga som är enormt miljövänlig.

En helt ny epok med fönster

Redan från början har företaget fokuserat på att använda sig utav moderna material. Under företagets första år av dess långa historia har det varit väldigt viktigt att använda sig utav moderna material. KÖMMERLING har alltid varit ett extraordinärt företag med enormt banbrytande produkter.

Våra liv förändras hela tiden och kommer förändras på högre grader i framtiden. De nya grön-miljölösningarna kommer att introduceras på ett mer utvecklat sätt. I framtiden kommer vi ha smarta hem som är säkrare och energieffektivare däremot bör komforten inte undvikas då det är en väldigt viktig punkt som bidrar till att vi ska kunna ha de moderna, bekväma och miljölösningarna.

KÖMMERLING har sedan början utfört detaljerade forskningar inom fönster för att kunna effektivisare och skapa bättre kvalitéer för er. Våra ingenjörer lämnade inte någon punkt utan kontroll, ingenjörerna genomförde omfattande tester för att kunna komma med en innovativ lösning. Resultatet av de omfattande testerna blev: KÖMMERLING 88MD – Framtidens fönster.

Kontakt

E-post: info@forhus.se
Tel. 0707341666
Adress: Bergavägen 3 Lgh 1202 184 31 ÄKERSBERGA